Elena Udrea: După ce voi fi preşedintele României, Victor Ponta nu va mai fi prim-ministru

| 21 aug, 2014

Consiliul Executiv Naţional al PMP va vota o decizie potrivit căreia partidul nu va avea niciun fel de colaborare cu PSD cât timp acesta va fi condus de Victor Ponta şi de 'reprezentanţii baronilor PSD', a anunţat joi preşedintele PMP, Elena Udrea.

Udrea a adăugat că nu îl va numi niciodată premier pe Victor Ponta, dacă va ajunge preşedinte al României.

'Vă asigur că, după ce voi fi preşedintele României, Victor Ponta nu va mai fi prim-ministru şi voi fi cel care îl va trimite pe Victor Ponta acasă', a declarat Udrea la o conferinţă de presă.

În context, preşedintele PMP a spus că cere copreşedinţilor ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga, să propună acelaşi lucru partidelor lor, respectiv PNL şi PDL.

'Cer să-şi asume că niciodată nu vor colabora cu domnul Victor Ponta, cu domnul Ilie Sârbu, cu PSD, măcar atât timp cât în fruntea acestuia sunt cei care sunt şi astăzi', a spus Udrea.

Elena Udrea a spus că nu este unul dintre candidaţii la prezidenţiale care să ascundă ceva. 'Nu există nimic omis sau ascuns în CV-ul meu', a spus Udrea, adăugând că le cere celorlalţi candidaţi să facă 'aceeaşi declaraţie de asumare, de răspundere în faţa cetăţenilor, sau să-şi corecteze CV-urile'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ