Elena Udrea și-a făcut bagajele pentru plecarea din PDL

| 21 mai, 2013

De la consfătuirile de taină cu susținătorii săi și până la atacurile fățișe împotriva strategiei actualei conduceri, fiecare mișcare a Elenei Udrea pare să aibă aceeași miză: pregătirea momentului când destinul său se va despărți de cel al PDL.

În ciuda faptului că oficial a negat perspectiva de a părăsi PDL, toți pașii pe care Elena Udrea i-a făcut în ultima perioadă indică exact contrariul.

De la consfătuirile de taină cu susținătorii săi și până la atacurile fățișe împotriva strategiei actualei conduceri, fiecare mișcare a Elenei Udrea pare să aibă aceeași miză: pregătirea momentului când destinul său se va despărți de cel al PDL.

Ultima din serie o reprezintă apariția pe „surse” a stenogramelor din ședința de grup de la Camera Deputaților a PDL. Iar aceste stenograme, deloc întâmplător, prezintă o Elena Udrea neînfricată, o adevărată amazoană care se bate pentru colegii ei și le ia apărarea celor „marginalizați” pentru îndrăzneala de a o fi susținut la Convenție. Și care, pe un ton cumpănit, evitând atacul direct la adresa lui Vasile Blaga, solicită ca partidul să nu fie pus „împotriva președintelui”.

Ghici ciupercă, ce-i? Ei bine, nu e greu de ghicit. Pur și simplu, Elena Udrea își pregătește transformarea în victimă. Iar B1Tv și Evenimentul Zilei, adică tocmai vârfurile de lance ale mediei băsiste, care au întors ieri toată ziua și pe o parte și pe cealaltă numitele stenograme, au avut grijă ca toată suflarea democrat-liberală să știe că Elena Udrea a încercat cu frumosul să se înțeleagă cu conducerea partidului.

De aici și până la a arăta cu degetul spre aceeași conducere pentru a justifica plecarea din PDL mai este doar un pas. Fiindcă pentru a fi de folos viitorului Partid Popular, Elena Udrea trebuie să rupă la plecare o bucată cât mai consistentă din PDL și să ia cu ea tot ce se poate, atât la nivelul organizațiilor, cât și în Parlament. Bașca alegători care au rămas alături de PDL, dar îi sunt în continuare fideli președintelui. Fiindcă iată, așa cum atrage atenția Elena Udrea, actuala conducere a PDL îi trădează, de vreme ce a pus partidul să muște mâna tătucului Băsescu.

Așadar, cine să o mai creadă pe Elena Udrea când spune că nu vrea să rupă PDL? Planul este gata, iar ultimele detalii pentru reușita planului de auto-victimizare au fost implementate metodic.

Singurul lucru care mai lipsește este ca Elena Udrea să anunțe răvășită și cu lacrimi în ochi, după model prezidențial, că nu mai poate îndura umilințele și chinurile la care ea și susținătorii ei sunt supuși în PDL și că, de vreme de actuala conducere a confiscat partidul și l-a îndepărtat de la adevărata sa cale, își va lua viitorul politic în mâini și va pleca spre melagurile Partidului Popular.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ