Udrea: La un moment dat am votat pentru excluderea lui Cristian Preda din partid, a fost o eroare

| 04 iun, 2013

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat marţi că este important că europarlamentarul Cristian Preda nu a fost exclus din partid pentru că are credibilitate pentru electoratul de dreapta şi a precizat că şi ea a făcut "eroarea" ca, la un moment dat, să voteze pentru excluderea acestuia.

"Eu mă bucur că nu s-a trecut la excluderi din partid, mă bucur că s-a găsit înţelepciunea ca în conducerea partidului să se meargă pe o soluţie care să însemne păstrarea în echipa PDL a lui Cristian Preda. Eu cred că orice voce credibilă din partea PDL trebuie să fie încurajată şi trebuie să fie menţinută în partid. Eu sunt unul dintre cei care, la un moment dat, au votat pentru excluderea lui Cristi Preda şi apoi am recunoscut că a fost o eroare. Nu suntem în situaţia în care să ne permitem să excludem oameni din partid, mai ales oameni care au o credibilitate pentru un electorat de dreapta, pe care nu o putem contesta", a spus Udrea, la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că Preda rămâne membru PDL şi este opţiunea lui dacă va contesta sau nu decizia conducerii de a-l suspenda pentru şase luni din partid.

"Probabil că şi această sancţiune putea fi evitată. Nu ştiu ce discuţii au avut şi ce argumente au fost prezentate în Biroul Permanent Naţional, important este că nu s-a trecut la excludere. Am discutat cu domnul Preda şi are destule motive să se considere nedreptăţit, dar există procedura statutară prin care dacă doreşte poate să conteste rezultatul. Trebuie mai multă reţinere când un partid în Opoziţie vorbeşte despre excluderi. Nu suntem atât de mulţi pe cât este nevoie, deci cu atât mai puţin ar trebui să apelăm la formula excluderilor", a menţionat democrat-liberala.

Elena Udrea nu crede că Teodor Baconschi şi Daniel Funeriu, care şi-au dat demisia din PDL, ar fi fost excluşi din partid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ