Udrea: Trebuie mai multă reţinere când vorbim de excluderi

| 04 iun, 2013

Deputatul Elena Udrea consideră că PDL ar trebui să aibă mai multă "reţinere" când vorbeşte de excluderi, pentru că democrat-liberalii "nu sunt atât de mulţi" şi că, probabil, dacă nu-şi dădeau demisiile din PDL, Daniel Funeriu şi Teodor Baconschi nu ar fi fost excluşi din partid.

"Trebuie mai multă reţinere când un partid de opoziţie vorbeşte despre excluderi. Nu suntem atât de mulţi cât este nevoie. Deci, cu atât mai puţin ar trebui să apelăm la formula excluderilor", a spus deputatul PDL.

Totodată, Udrea consideră că Teodor Baconschi şi Daniel Funeriu nu ar fi fost excluşi din partid dacă nu-şi dădeau demisiile.

"Singura persoană discutată a fost domnul Preda. Probabil, dacă nu-şi dădeau demisia nu ar fi fost excluşi", a precizat Udrea.

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi şi-a anunţat demisia din PDL, printr-o scrisoare deschisă adresată duminică preşedintelui partidului, Vasile Blaga, în care a reproşat, printre altele, că reformiştii din PDL nu au fost niciodată sprjiiniţi şi acceptaţi de conducerea formaţiunii.

Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu a demisionat, săptămâna trecută, din PDL, printr-o scrisoare adresată preşedintelui PDL: "Stimate domnule preşedinte al PDL, Domnule Vasile Blaga, prin prezenta vă solicit să înregistraţi demisia mea din calitatea de membru al PDL. Am înţeles că este în discuţie o propunere de excludere a mea din partid, propunere care nu a fost respinsă public de conducere. Prefer să nu îi pun pe colegii din PDL în situaţia unui conflict de loialitate: să ridice mâna împotriva voinţei conducerii sau să ridice mâna împotriva unui coleg căruia nu au ce-i reproşa", scria Funeriu.

Ieri, BPN al PDL a decis suspendarea lui Cristian Preda din partid pentru o perioadă de şase luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ