Vasile Blaga: PDL ia în calcul o grevă japoneză

| 03 iun, 2013

Partidul Democrat Liberal ia în calcul o grevă de tip japonez a parlamentarilor săi în următoarea perioadă, conform lui Vasile Blaga, preşedintele partidului.

"Sigur că da. Luăm în calcul o grevă japoneză în Parlament", a subliniat Vasile Blaga la o emisiune televizată. Preşedintele PDL a întărit practic, informaţia care a apărut în urmă cu câteva zile şi care preciza că o astfel de măsură este prevăzută într-o strategie internă a PDL.

Vasile Blaga a explicat că între o astfel de acţiune preconizată de PDL şi greva desfăşurată de parlamentarii USL pe când se aflau în Opoziţie este o diferenţă întrucât greva parlamentară presupune blocarea activităţii legislative. "Nu poţi să compari lucrurile. USL nu a venit în Parlament", a subliniat Blaga.

Preşedintele PDL a afirmat că democrat-liberalii vor purta discuţii pe marginea grevei japoneze şi cu celelalte partide din Opoziţie, PP-DD şi UDMR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ