Elena Udrea: Nu întotdeauna ce este şantier este de bine; staţiunea Mamaia a fost distrusă

| 29 mar, 2014

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea (PMP) a declarat, sâmbătă, că staţiunea Mamaia este distrusă din cauza numărului mare de construcţii aprobate de către municipalitate, pe unele dintre ele catalogându-le drept ''abuzive''.

'Nu întotdeauna ce este şantier este de bine. Mamaia este, din păcate, un şantier care a distrus o staţiune. Dincolo de faptul că vin tinerii şi se distrează în cluburi în weekend, ceea ce poate să fie frumos, continui să spun ceea ce spuneam şi când eram ministru, cu atât mai mult cu cât între timp s-au întâmplat multe alte situaţii ca cele pe care le criticam în mandatul meu. Şi anume, în continuare se construieşte în Mamaia atât de mult încât nu o să mai avem loc să aruncăm un ac, nu o să mai fie loc să stai la plajă, să-ţi parchezi o maşină. Se construieşte şi pe lac, se încalcă PUZ-ul. PUZ-ul a fost contestat în instanţă, a fost anulat de către instanţa de judecată, deci este un abuz în ceea ce priveşte construcţiile din Mamaia', a afirmat, într-o conferinţă de presă, Elena Udrea. 

Potrivit acesteia, din cauza prea multor betoane din staţiunea Mamaia, turiştii încep să opteze pentru staţiunile din sudul litoralului.

'Anul trecut, pentru prima dată Mamaia a început să scadă sub sudul litoralului ca număr de turişti. Probabil că acesta va fi trendul, pentru că este prea mult, nu vii la mare ca să te uiţi la nişte betoane. Asta este administraţia tip Mazăre, în care tuturor celor care i-au plăcut domnului Mazăre, ca să nu spun altfel, li s-a permis să construiască inclusiv pe nisip, inclusiv pe zona de plajă', a spus Udrea.

Ea a afirmat, totodată, că litoralul nu este doar al Constanţei, ci este al României. 'Din păcate, litoralul a fost în ultimii 16 ani în mâna lui Radu Mazăre', a adăugat aceasta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mar, 2014
dan
mamaia
e plina de dreptate stimabila doamna ,promotoare a turismului romanesc prin frunza.asa e mamaia e un kitch balcanic cu iz brazilian ca si primarul mazare ,balciul este hobby-ul lor ,dar nici cu acida critca nu mi-e rusine dac ma gandesc la stupizeniile construite cu bani grei sub onorata ei conducere la ministerul turismului.cam rade ciob de oala sparta .singura intrebare e cand dracului o sa ne lasati in pace ,v-ati imbogatit gata roiu ,scutiti=ne de ulceratiile voastre cerebrale

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ