ELENA UDREA, obligată să se prezinte la poliţie

| 17 iul, 10:03

Elena Udrea a ajuns vineri la secția 2 de Poliție, pentru a da cu subsemnatul pe perioada cât se află sub control judiciar.

Aceasta este obligată să meargă la secţie de două ori pe săptămână după ce a scăpat de arestul la domiciliu în dosarul Gala Bute.

Fosta candidată la prezidențiale nu a făcut nicio declarație jurnaliștilor prezenți.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie. În același dosar au fost deferiți justiției: fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului), Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă, administratorul unei societăți comerciale.

 

Citeşte şi: ELENA UDREA aruncă BOMBA care TULBURĂ scena politică

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 10:24
Palada Pufosul
ziarist neobosit,absolvent SNSPA,clasa Sultanescu
ai dat o stire cu Izaura tiganca...coplesitoare
acum ne dai o stire cu Udrea...tulburatoare
mai tarziu,poate ne spui ca s-a ridicat gunoiul pe str.Ghicelului Matache...mirositoare
ai mila de noi

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ