Dumitru Prunariu, AUDIAT la Poliţie după moarte suspectă a nepoatei sale

| 14 aug, 12:47

Fostul cosmonaut Dumitru Prunariu este audiat, vineri, la Poliţia Capitalei, în dosarul care a fost deschis în urma morţii suspecte a nepoatei sale, Arina, răpusă în doar câteva ore de o meningită. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis o anchetă penală in rem, în urma sesizării venite din partea medicilor de la Institutul Matei Balş, cu privire la decesul nepoatei fostului cosmonaut Dumitru Prunariu.

Nepoata lui Prunariu a decedat duminică dimineaţa, din cauza unei menigite. Fata a fost consultată şi diagnosticată greşit de un medic de pe o ambulanţă privată, care a stabilit că ar avea enterocolită. Copilul a fost plecat cu familia într-o tabără pe Dunăre și apoi câteva zile la Mamaia. La întoarcerea acasă, fetița a acuzat că se simte rău.

Părinții săi au sunat la 112, iar la domiciliu a ajuns un echipaj cu medici, o ambulanță privată care i-a acordat primul ajutor, stabilind și un diagnostic – enterocolită clasică și meningită. I-a fost administrat un tratament, după care a părăsit locuința. Fetița s-a simțit în continuare rău, moment în care părinții au dus-o la Institutul Matei Balș, unde doctorii au descoperit că avea meningită, dar la scurt timp a murit.

În paralel cu ancheta penală, reprezentanții Ministerului Sănătății au început să facă verificări din cauză că medicul care s-ar fi deplasat la domiciliu nu a transportat pacientul la spital, dar l-ar fi și diagnosticat greșit.

Citeste si: Dosar penal după moartea nepoatei lui Dumitru Prunariu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ