Academia de vară de la Capidava: Nu există nicio dovadă că Arina Prunariu s-ar fi îmbolăvit aici

| 13 aug, 21:47

Traian Bădulescu, purtătorul de cuvânt al Academiei de vară de la Capidava, a declarat că Arina Prunariu, nepoata cosmonautului român Dumitru Prunariu, nu avea cum să se fi îmbolnăvit de meningită în timpul petrecut la academie.

Acesta precizează că merge de 22 de ani pe aceași insulă şi nu a întâmpinat niciodată vreo problemă în acest sens. 

"La ora actuală nu există nicio dovadă ca acea contaminare s-ar fi întâmplat pe insulă. A stat pe insulă 4 zile, după aceea 4 zile a fost plecată în alt loc ", a spus Traian Bădulescu, care a mai precizat că nu au existat niciodată probleme medicale în tabăra Atlantykron. 

"Merg de 22 de ani pe acea insulă și particip la lucrările Academiei de vară Atlantykron. Niciodata nu am întâmpinat o problemă medicală gravă acolo. Există cort medical dotat cu cele nesare. Există apă potabilă de cea mai bună calitate, apă plată la 2 litri în cantități arhisuficiente. In al doilea rând, nu este o tabără de copii, ci este o școală de vară. Participanții sunt tineri",a mai precizat acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ