Percheziţii la firme de asfaltare: Evaziune fiscală cu prejudiciu uriaş

| 05 aug, 08:57

Politistii fac, miercuri dimineata, 14 perchezitii in Bucuresti si patru judete, la mai multe firme si locuinte ale unor persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul din acest dosar se ridica la 1,5 milioane de euro.

"Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza, la aceasta ora, 14 perchezitii, pe raza municipiului Bucuresti (3) si a judetelor Prahova (5), Iasi (4), Hunedoara (1) si Ialomita (1) ", se precizeaza intr-un comunicat al Politie Romane.

Potrivit documentului citat, descinderile se desfasoara la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane banuite de comiterea infractiunii de evaziune fiscala. Realitatea TV transmite ca este vorba despre firme de asfaltare.

"Din cercetari a reiesit ca persoanele in cauza ar fi inregistrat cheltuieli ce nu au avut la baza operatiuni reale, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor fiscale. Prejudiciul estimat in cauza este de peste 1.500.000 de euro.

Vor fi puse in aplicare 14 mandate de aducere, persoanele depistate urmand a fi conduse la audieri. In urma administrarii probatoriului, urmeaza a fi dispuse masuri legale", se mai arata in comunicatul Politiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ