ELENA UDREA, prima REACŢIE după trimiterea în judecată

| 21 apr, 16:27

Fostul ministru Elena Udrea a reacționat, marți, prin intermediul unui mesaj postat de echipa de comunicare pe pagina de Facebook, după ce dosarul „Gala Bute” a fost trimis în instanță.

Astfel, Elena Udrea susține faptul că nu mai există niciun motiv pentru care să rămână în arest și asigură faptul că susținerile apărătorilor săi au fost reale și nu există probe împotrivă.

„Dosarul „Gala Bute” a fost trimis în instanţă. Nu mai există niciun motiv ca Elena Udrea să rămână în arest!!!

La ultima cerere de prelungire a arestării preventive, procurorii au solicitat încă 30 de zile invocând nevoia de a mai administra unele probe, de a face o expertiză şi de a mai audia câţiva martori. Odată cu trimiterea în instanţă a dosarului, faza de urmărire penală s-a încheiat şi arestul preventiv nu mai este necesar, pentru că, evident, Elena Udrea nu mai poate influenţa ancheta penală sau probele deja adunate de procurori.

De aceea, o decizie firească ar fi eliberarea sa la sfârşitul acestei săptămâni, când expiră mandatul de arest preventiv.

Acum că dosarul este trimis în instanţă, toată lumea se va putea convinge de faptul că susţinerile Elenei Udrea şi ale avocaţilor săi au fost reale şi nu există probe împotriva fostului ministru”, a scris Elena Udrea pe pagina de socializare.

Citeşte:  Elena Udrea a fost trimisă în judecată în dosarul "Gala Bute"

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ