ELENA UDREA gestiona echipa de postaci a filialei PDL Bucureşti

| 21 apr, 21:10

Elena Udrea gestiona, prin intermediul unor subordonați, echipa pe postaci a PDL atunci când era șefa filialei din București. Udrea primea raportul de la Cristi Călugăru, omul său de încredere, cel care postează și acum pe Facebook mesajele trimise de Udrea de după gratii.

In rechizitoriul trimiterii în judecată a lui Udrea, procurorii scot in evidenta câteva mesaje pe care Călugăru i le trimitea șefei sale.

Mesajul trimis de Călugăru Cristi către Udrea Elena la data de 20.07.2012.

„De la 1 mai până pe 10 iunie, au existat 3317 articole. În aceeaşi perioadă s-au plătit 12.907 euro, ceea ce înseamnă că s-au luat în calcul 258.140 de comentarii. În medie 77,8 comentarii pe fiecare articol.”

Mesajul trimis de Călugăru Cristi către Udrea Elena la data de 20.07.2012

„Nu voi sta să fiu făcut „scribălău gozar”, culmea!, de mişte oameni care au fost sau sunt plătiţi de dumneavoastră.”

Mesajul trimis de Călugăru Cristi către Udrea Elena la data de 01.10.2012

„Absolut niciunul dintre postaci nu-şi respectă înţelegerea - media cea mai mare de comentarii pe zi este de 91, dar cei mai mulţi gravitează în jurul lui 50-60.În condiţiile în care minimul era de 100 şi recomandarea era de 150.

Citeşte şi: Rechizitoriu DNA: ELENA UDREA se lăuda că primeşte INFORMAŢII de la SRI

Dacă ar fi să fie plătiţi conform sistemului vechi, spre exemplu, pe 1 luni şi o săptămână (perioada 23 august - 30 septembrie), de când s-a intrat pe sistemul vechi, media de plată ar fi de cel mult 5 milioane per postac.

În ceea ce priveşte calitatea comentariilor, aceasta s-a îmbunătăţit, dar nu suficient de mult. Postacii nu sunt capabili să genereze singuri comentarii, se bazează în continuare pe punctaje, pe care, de cele mai multe ori, nici măcar nu le dezvoltă, preluând idei ca atare.

Se repetă situaţii cu 3-4 comentarii consecutive care spun acelaşi lucru.

Este clar că nu au chef de muncă şi nu prea sunt interesaţi să-şi facă treaba.”, se arată în rechizitoriu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ