ELENA UDREA se joacă cu focul: "... când nu ai probe, apelezi la ELEMENTE EXOTICE"

| 22 apr, 17:55

Elena Udrea, prin intermediul avocatului său, Marius Striblea, a declarat că procurorii DNA au apelat la elemente „exotice” privind rechizitoriul întocmit în Dosarul Gala Bute, dând exemplu geanta cu bani pe care Nastasia spune că i-ar fi dat-o fostului ministru.

Striblea spune Elena Udrea ar trebui să fie eliberată, având în vedere că dosarul a fost trimis spre judecată, de o măsură mai blândă benficiind și Ana Maria Topoliceanu, acuzată tot de fapte de corupție.

„Rechizitoriul arată ca un fel de copie a deciziei de pe 5 februarie. Nu are nimic în plus. E adevărat, atunci când nu ai probe, apelezi la elemente exotice, această geantă e un element exotic, dar și modalitatea în care ea a fost evaluată. A devenit un fel de permanență pentru că se pare că e suficient să fii acuzat de fapte de corupție și să stai a la long în închisoare.

Doamna Topoliceanu e trimisă în judecată pentru fapte la fel de grave, pentru egalitate de tratament am cerut să se constate că în dosar există 3 tipuri de măsuri preventive”, a declarat Striblea.

Citeşte şi: Rechizitoriu DNA: ELENA UDREA se lăuda că primeşte INFORMAŢII de la SRI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ