Elena Udrea a ajuns în presa britanică. Ce scriu jurnaliştii de la Daily Mail

| 22 apr, 09:34

Elena Udrea a ajuns şi în presa britanică. Mai exact, jurnaliştii de la Daily Mail au scris un articol despre „fermecătoarea fostă candidată la alegerile prezidenţiale din România”, care este acuzată de luare de mită şi de abuz în serviciu.

O politiciană fermecătoare, care a terminat pe locul patru în alegerile prezidenţiale, a fost anchetată din cauza unor acuzaţii din perioada în care era ministru al Turismului, fiind acuzată că a luat mită estimată la 1,3 milioane de lire sterline, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Rechizitoriu DNA: ELENA UDREA se lăuda că primeşte INFORMAŢII de la SRI

Jurnaliştii britnaici scriu şi că fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, este inculpat în acest dosar, subliniind totodată că România este văzută drept una dintre cele mai corupte ţări ale Uniunii Europene.

Udrea, care este avocat, a negat cu fermitate acuzaţiile care i se aduc, mai notează Daily Mail, care punctează şi că fosta şefă PMP este un aliat apropiat al fostului preşedinte Traian Băsescu.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată în dosarul Gala Bute, în care este acuzată de trei infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tenttivă la folosirea de documente ori declaraţii fale, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene.

Citeşte şi: ELENA UDREA, prima REACŢIE după trimiterea în judecată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ