Detalii EXPLOZIVE despre finanţarea PD-L: DNA arată cum primea partidul bani din corupţie

| 22 apr, 14:10

În rechizitoriul întocmit de procurorii DNA în dosarul "Gala Bute" se arată cum primea partidul PDL, condus de echipa lui Traian Băsescu, bani din corupţie.

”Plăţile realizate în interesul organizaţiei de partid pentru diferite servicii (consultanţă, „postaci”, materiale publicitare etc.) cu sumele obţinute din infracţiunile de corupţie descrise se realizau în trei modalităţi:

– în numerar, fără a se întocmi documente sau pentru a suplimenta sumele înregistrate în evidenţele contabile;

– prin transfer bancar realizat de către societăţi implicate direct sau indirect în relaţii comerciale cu ministerul;

– prin depunerea sumelor de bani în contul partidului, mascate sub forma unor contracte fictive de donaţie, în special pentru plata salariilor angajaţilor sau a prestatorilor care nu acceptau forme alternative de plată”, arată jurnalistul Cătălin Tolontan pe blog.

Citeşte şi: Rechizitoriu DNA: ELENA UDREA se lăuda că primeşte INFORMAŢII de la SRI

Tudor Breazu - omul de legătură al Elenei Udrea

Tudor Breazu, secretarul particular al Elenei Udrea și actual administrator al moșiei de la Nana, ar fi jucat rol de mesager al dorințelor Elenei Udrea și de cenzor de presă. Ce spun procurorii?


”Breazu Tudor Liberiu a intermediat relaţia dintre Udrea Elena Gabriela cu mai multe organizaţii de presă apropiate acesteia. Astfel, în urma percheziţiei informatice au fost identificate numeroase mesaje de poştă electronică prin care inculpatul transmitea redactorilor solicitările inculpatei de a difuza ştiri cu un anumit conţinut sau de a elimina ştiri deja difuzate şi care nu îi erau favorabile, inclusiv cu privire la faptele care formează obiectul prezentei cauze”.

Din afirmațiile magistraților se înțelege că au mailuri care arată cum Udrea modifica, prin Breazu, conținutul unor siteuri și/sau televiziuni inclusiv în ceea ce privește relatările despre Gala Bute.

Citeşte şi:  Elena Udrea a fost trimisă în judecată în dosarul "Gala Bute"

Tag-uri: DNA, elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 apr, 14:25
hertanu prahoveanu
tic-tac,tic-tac,tic........
Hertanu Prahoveanu
cred ca ar fi normal ca dupa ce dai copypaste de pe rechizitoriu,sa faci acelasi lucru si dupa pledoaria apararii...
cred ca ar fi deontologic
ps:o sa am timp sa constat obiectivitatea acestui angajat al lui Ghita,cand va fi trimis in judecata deputatul,cu un mic suport SRI
sunt curios,Laurentiu Panait va mai da in disperare copypaste pe referatele procurorilor?
dar la Tariceanu?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ