Ce PACHET neobişnuit i-a adus iubita lui Radu Mazăre la "Beciul Domnesc"

| 22 apr, 11:41

Iubita lui Radu Mazăre a venit în vizită la arest şi i-a adus primarului saci cu nisip pentru a face exerciţii fizice. Potrivit România TV, primarul suspendat al Constanţei a primit, de asemenea, mâncare şi o carte. Acesta a fost vizitat şi de fiul său, Răducu Mazăre.

Radu Mazăre a fost vizitat de iubita acestuia dar şi de fiul său în Arestul Poliţiei Capitalei. Aceasta este a treia vizită de care beneficiază edilul în spatele gratiilor.

De fiecare dată, Radu Mazăre a primit alimente bio, foarte multe cărţi, iar de data aceasta a primit şi nişte săculeţi de nisip, necesari exerciţiilor fizice, potrivit România TV.

Iubita lui Radu Mazăre a declarat că nu sunt permise ganterele în arest şi astfel a ales varianta cu săculeţii de nisip pentru ca acesta să-şi poată menţine condiţia fizică.

Citeşte şi:  DEZVĂLUIRILE lui Sorin Ovidiu Vîntu din "Beciul Domnesc": "Nu te torturează nici dracu’ în arestul Poliţiei Capitalei"

Radu Mazăre speră să obţină o sentinţă favorabilă la următoare înfăţişare în faţa magistraţilor. Acesta se declară în continuare nevinovat şi el speră să fie eliberat sub control judiciar sau măcar să fie plasat în arest la domiciliu.

Primarul suspendat al Constanţei se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce procurorii DNA l-au reţinut pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese. În motivarea judecătorilor care au decis arestarea lui sunt redate interceptări în care Radu Măzare este numit "fasole" şi "şmecherie de Dobrogea".

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au admis, la data de 2 aprilie, contestaţia procurorilor împotriva deciziei de cercetare în libertate a primarului suspendat al Constanţei.

Astfel, magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile pe numele lui Radu Mazăre şi al omului de afaceri Sorin Strutinsky.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ