Alina Bica şi Dorin Cocoş au fost ELIBERAŢI din arest

| 21 apr, 16:28

Alina Bica și Dorin Cocoș au fost eliberaţi din arestul preventiv şi vor fi plasați în arest la domiciliu. Decizia ÎCCJ este definitivă.

Dorin Cocoş şi Alina Bica vor fi cercetaţi în continuare în arest la domiciliu, potrivit unei hotărâri a judecătorilor de drepturi şi libertăţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cei doi se aflau în arest preventiv în dosarul ANRP 2 şi vor putea pleca acasă în următoarele ore, după ce în alte dosare în care sunt cercetaţi, Microsoft la Dorin Cocoş şi ANRP 1 la Alina Bica, primiseră deja arest la domiciliu.

Dorin Cocoş este încarcerat în Arestul Central al Poliţiei Capitalei încă din 21 octombrie 2014. Alina Bica este întemniţată la Penitenciarul Târgşor, unde a fost mutată după trimiterea în judecată a dosarului ANRP 1, după ce a stat în arestul poliţiei Capitalei din 27 noiembrie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ