Elena Udrea: Vor trece încă 26 de ani şi România va rămâne tot la coada civilizaţiei

| 21 aug, 20:12

Fosta şefă PMP, Elena Udrea, a postat un mesaj vineri pe Facebook prin care îi atacă dur pe politicienii români, care, în opinia ei, "toţi sunt o apă şi un pământ". Potrivit acesteia, din cauza clasei politice româneşti "cum au trecut 26 de ani de la Revoluţie vor mai trece încă pe atât şi România va rămâne tot la coada civilizaţiei, prosperităţii şi democraţiei europene.

"Toate opiniile și acțiunile publice de astăzi sunt de fapt justificate de partizanat politic ori interes personal. Ai noștri sunt mai buni decăt ai lor. Ce prostie!

Realitatea ne arată că, din perspectiva doctrinară ori a ipocriziei politice, toți sunt o apă și un pământ. Actualii politicieni si partidele lor s-au combinat fiecare cu fiecare pentru a ajunge la putere, fiind prin rotație parteneri sau adversari, de nu mai știi cine cu cine este aliat ori în opoziție. Și toți se scaldă în penibil acuzându-i pe ceilalți de concubinaj cu foștii lor parteneri de fapt.

Toate acestea sub marota interesului național. Iar cetățenii, este adevărat, din ce în ce mai puțini, intră în jocul politic punând patimă și fiind gata de susținere oarbă față de unii ori alții și, împotriva evidențelor.

Nu contest că se mai petrec și lucruri bune pentru țară, chiar din mariajele și adulterele acestea, din întâmplare sau pentru că se mai nimerește și câte un politician bun. Dar în felul acesta, cum au trecut 26 de ani de la Revoluție vor mai trece încă pe atât și România va rămâne tot la coada civilizației, prosperității și democrației europene.

Față de susținătorii dreptei politice românești, deși îmi vine să râd când mă gândesc că avem fandoseala să zicem că ar exista în mod real așa ceva, mi se pare potrivit un citat din Țuțea:

„Inteligența, oricât de mare, nu este suficientă pentru a te curăța de prejudecăți. Cu cât inteligența este mai mare, cu atât prejudecata este mai voinică, fiindcă ai aparat s-o justifici.”

P.S.: Pentru cei care vor fi sărit deja să mă critice zicând că și eu sunt tot de acolo, din clasa politică, le răspund franc: da, dar numai boul este consecvent în prostie”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ