Elena Udrea, REACŢIE DURĂ la adresa justiţiei

| 21 aug, 13:20

Elena Udrea a declarat vineri că situaţia Marianei Rarinca ar trebui să alerteze "întreaga societate", însă "reacţiile sunt palide". Udrea spune că toată lumea "se teme de sistem".

Curtea de Apel București a amânat, vineri, judecarea procesului Marianei Rarinca, femeia acuzată că a șantajat-o pe șefa Instanței supreme, Livia Stanciu, după ce a fost desființată decizia de achitare.

Elena Udrea a comentat cazul Marianei Rarinca, după ce a fost la Poliţie, în cadrul măsurii controlului judiciar.

"Mă întreb, oamenii simpli, cetăţenii, ce încredere mai au în momentul acesta că, dacă ar ajunge în justiţie, ar fi judecaţi drept, corect. Cred că este un caz care ar trebuie să alerteze întreaga societate. Din păcate, reacţiile sunt palide.

Toţi se tem de sistem, tuturor le este frică de faptul că dacă ar spune ceva, ar putea fi în situaţia doamnei Rarinca. Mă refer inclusiv la judecători. Ce judecător va mai avea curaj vreodată sa dea o solutie împotriva dorinţei sefilor sistemului? Probabil că niciunul", a declarat Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 aug, 13:21
Daniel
Oferta
Castiguri online reale si rapide! Acum avem cea mai mare nevoie de colaboratori foarte seriosi! Vrei sa castigi bani rapid? Vrei un viitor mai bun? E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra! Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Cauta-ne acum la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ