Emoţii pentru MARIANA RARINCA! CE se întâmplă astăzi la Curtea de Apel

| 10 sep, 09:17

Mariana Rarinca, femeia acuzată că a şantajat-o pe şefa ÎCCJ, ia joi de la capăt faza de apel a procesului său împotriva DNA. Pe 21 august, Curtea de Apel București (CAB) a amânat pentru 10 septembrie judecarea procesului, după ce a fost desființată decizia de achitare.

Amânarea a fost cerută de Mariana Rarinca pentru a-și angaja avocat. Rarinca a contestat şi decizia de rejudecare, însă demersul i-a fost respins pe 2 septembrie.

Mariana Rarinca a depus şi o plângere penală împotriva celor doi judecători din completul de la Curtea de Apel, pentru că și-au însușit abuziv dosarul, existând suspiciuni de abuz in serviciu. Femeia acuzată de şantaj susţine că, în sala de judecată, Livia Stanciu, preşedintele Curţii Supreme, are un comportament care intimidează judecătorii de la CAB.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ