Mihai Gâdea, aşteptat astăzi la Curtea de Apel

| 23 sep, 10:07

Curtea de Apel Bucureşti judecă miercuri un nou termen în dosarul în care Dan Voiculescu a fost trimis în judecată pentru şantajarea administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei. Conform Digi24, Mihai Gâdea este aşteptat miercuri la proces.

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, si Dan Voiculescu au fost trimisi in judecata pe 1 octombrie 2013, fiind acuzati in legatura cu folosirea institutiilor media (televiziuni, publicatii online si scrise) pentru santaj cu scopul obtinerii de foloase materiale ilicite insemnate.

In acelasi dosar au mai fost trimisi in juedcata si fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Serban Pop, Camelia Voiculescu, asociat si administrator al societatilor Antena TV Group, Antena 3 si Intact Production, care este si singurul asociat al SC Intact Publishing, George Daniel Matiescu, imputernicit al Intact Publishing, precum si firmele Antena TV Group, Antena 3 si Intact Publishing.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ