VOICULESCU critică din spatele gratiilor noul Cod Fiscal

| 03 sep, 12:28

Dan Voiculescu, aflat în spatele gratiilor, atrage atenţia că din Codul Fiscal au fost eliminate prevederi importante care ar fi avut impact asupra economiei. Chiar şi reducerea TVA de la 24% la 20%, măsură care va ajuta consumul, va creşte importul, scrie Dan Voiculescu pe blogul personal.

Fostul "Comunitatea oamenilor de afaceri a primit cu entuziasm noul proiect de Cod Fiscal. Minunea a durat 3 zile. De fapt, s-au eliminat toate prevederile care ar fi avut impact macroeconomic:

- Reducerea impozitului pe dividende de la 16% la 5%
- Eliminarea taxei pe construcţii speciale
- Reducerea accizelor la carburanţi
(...) A rămas reducerea TVA de la 24% la 20% lucru care va ajuta consumul, şi implicit producţia, dar mai ales importul. Mă întreb de ce se laudă guvernul Ponta cu Noul Cod Fiscal: ştia că minte sau a fost neputincios?", a scris Dan Voiculescu pe blog.

Citeşte şi: Codul Fiscal a fost votat. Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să-l promulge. TVA 20% de la 1 ianuarie

Dan Voiculescu, fost preşedinte al Partidului Conservator, ispăseşte o pedeapsă de 10 ani de închisoare în urma Dosarului ICA.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 sep, 14:51
Dan Sultanovici
acum, sapunul va fi mai ieftin cu 4%...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ