Câți bani a făcut Mihai Gâdea cu Sinteza Zilei în ultimii cinci ani

| 24 sep, 11:37

Emisiunea fanion a postului Antena 3, Sinteza Zilei, a atras venituri de aproximativ cinci milioane de euro din ianuarie 2011 și până în prezent. Mihai Gâdea, directorul postului și realizatorul emisiunii, a dezvăluit aceste sume ca răspuns la afirmațiile lui Traian Băsescu, potrivit cărora realizatorul emisiunii Sinteza zilei ar fi plătit „în dolari, din bani aduși de la Crescent, din banii furați de Voiculescu”.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că va da în judecată Antena 3 după ce Gâdea a prezentat un document ce ar arăta presupuse legături ale fostului președinte cu Securitatea.

"Este un fals de tip Antena 3 şi România TV, care luptă cu disperare să nu revin în viaţa publică. Antena 3 a prezentat un document absolut fals. Am o veste bună pentru Antena 3: Vă dau în judecată!" Eu vă spun că niciodată nu am primit bani de la Securitate. De când până când plătea Securitatea în dolari? Doar Gâdea e plătit în dosari de la Crescent, din banii furaţi de Voiculescu", a declarat Băsescu.

Citește și:  Război între TRAIAN BĂSESCU şi MIHAI GÂDEA

Ca răspuns la atacul lui Traian Băsescu, Mihai Gâdea a precizat că Antena 3 îl va da în judecată pe fostul preşedinte pentru "calomnie" şi "minciună".

Noi îl vom da în judecată pe Traian Băsescu. Personal îl voi da în judecată pe Traian Băsescu pentru minciuna şi calomnia spuse puţin mai devreme, afirmând că eu sau alţi jurnalişti Antena 3 suntem plătiţi din bani furaţi de la Crescent. Nu, noi suntem plătiţi din banii din publicitatea pe care o difuzăm în cadrul emisiunilor de audienţă şi va trebui să răspundă".


Mihai Gâdea a spus că emisiunea sa a adus Antenei 3 venituri totale de aproape cinci milioane de euro în perioada ianuarie 2011 – iunie 2015. În 2011, emisiunea Antenei 3 a avut încasări de 835.000 de euro, potrivit tabelelor prezentate aseară de Gâdea. Cel mai bun an a fost 2014, când emisiunea a atras 1,2 milioane de euro. În primele șase luni ale acestui an, Sinteza zilei a încasat din publicitate puțin peste 600.000 de euro, scrie paginademedia.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 sep, 09:13
sanda
munca
Daca ai nevoie acum de bani! Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul, pas cu pas si simplu! Te vei bucura cand vei vedea imediat rezultate! Pentru mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: [email protected]
24 sep, 20:21
sorin
Program la pachet si bani acum!
Program la pachet si bani acum! Asisti acum la un fenomen care a cuprins intreaga tara! Suntem multi in aceasta echipa imensa si inca mai avem nevoie de oameni doritori de o cariera de mare viitor si de bani castigati cu o munca extrem de interesanta! Te ajutam si te indrumam noi, pas cu pas si cu atentie maxima! Cauta-ne acum si cere mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
24 sep, 19:49
gheorghe
locuri de munca
-sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
-Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
06 ian, 10:52
Cornel
Program la pachet si bani acum si celelalte minciuni
Dute-n ma-ta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ