Ce spune Firea despre o eventuală împăcare cu Băsescu

| 24 sep, 14:48

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, joi, că nu se poate vorbi în acest moment despre o împăcare cu Traian Băsescu și că a acceptat o discuție preliminară informativă despre procedura medierii.

"Nu se poate vorbi în acest moment despre o împăcare cu Traian Băsescu. Știți că atunci când au fost făcute acele amenințări, acele jigniri, eram membru al Comisiei parlamentare de anchetă Nana. Pot să confirm faptul că avocații domniei sale au apelat la o doamnă mediator, care, la rândul său, a transmis domnului avocat Bolcaș, care mă reprezintă, o solicitare de mediere. În acest moment, nu am ajuns nici măcar să discutăm, a fost și timpul foarte scurt. Ceea ce am acceptat a fost nu medierea în sine, ci o discuție preliminară informativă, doar cu doamna mediator nu și cu avocații domnului Băsescu sau cu fostul președinte, pentru a afla și eu la modul concret la ce se referă medierea, în ce ar consta această procedură", a spus Firea la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că nu a luat încă nicio decizie în această privință și că vrea să cântărească foarte bine lucrurile.

"Nu îmi dau seama de ce domnul președinte a dorit să apeleze la această modalitate, este dreptul domniei sale, așa cum este dreptul meu să o accept sau să o refuz. Nu am luat nicio decizie să accept sau nu medierea pentru că nu știu exact în ce ar consta. Trebuie să cântăresc foarte bine. Nici nu vreau să fiu considerată un om răzbunător pentru că sunt un bun creștin, dar nici nu pot să șterg cu buretele tot ce s-a întâmplat. Cred că trebuie să existe ori o recunoaștere publică a faptului că s-a greșit, ori o altă atitudine pe care să o aibă fostul președinte față de mine ca persoană și față de mine ca parlamentar", a încheiat Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 sep, 19:50
gheorghe
franciza alternativa
Program la pachet si bani acum! Asisti acum la un fenomen care a cuprins intreaga tara! Suntem multi in aceasta echipa imensa si inca mai avem nevoie de oameni doritori de o cariera de mare viitor si de bani castigati cu o munca extrem de interesanta! Te ajutam si te indrumam noi, pas cu pas si cu atentie maxima! Cauta-ne acum si cere mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ