BOMBĂ! S-a aflat ce a făcut BĂSESCU în ultima zi de primar al Capitalei

| 30 sep, 11:11

Mihai Gâdea a prezentat, marți seară, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, un document semnat de Traian Băsescu în ultima zi de primar general al Municipiului București.

Citeşte şi: Băsescu își pune germanii în cap. Mesaj pentru ambasadorii din România

Potrivit informațiilor prezentate de Mihai Gâdea, în ultima zi de primar general al Municipiului București, în vinerea dinaintea alegerilor prezidențiale din 2004, Traian Băsescu a semnat un document prin care a retrocedat un teren de 82.229 de mp către un bătrân de 85 de ani, Romalo Eduard Ioan Dan.

Citeşte şi: Câți bani a făcut Mihai Gâdea cu Sinteza Zilei în ultimii cinci ani

Pe suprafața respectivă, pe lângă parc, era o bază sportivă. Proprietarul a vândut apoi terenul cu 300.000 de euro, pentru ca într-o etapă următoare să ajungă să fie vândut cu 53 de milioane de euro către niște investitori. Pe respectivul teren se construiesc acum un mall, blocuri de locuințe și blocuri de birouri.

(w670)

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 11:44
Palada Pufoasa
daca Gadea a aflat in sfarsit,in 2015,ce facea Basescu in 2004,inseamna ca peste 11 ani va afla si ce face patronul lui,adica condamnatul Voiculescu,astazi in 2015
posibil,se scoala,mananca,scrie inca o carte de referinta si dupa aceea foloseste WC-ul turcesc,apoi iar mananca..
sa-i uram pofta buna
01 oct, 11:47
Robert Georgescu
continuare...
....si functie de ceea ce mananca,mai apare o stire:EXPLOZIA...
Laurentiu,fii antena....!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ