DAN VOICULESCU, reacţie după ce ANAF a anunţat că vinde sediile Antena 3

| 01 oct, 16:02

ANAF a anunțat că va scoate la vânzare, prin licitație, 3 sedii ce aparțin lui Dan Voiculescu. Sediul din care emite acum Antena 3, sediul în care se află firma Grivco și celebrul turn în care sunt birourile trustului Intac și televiziunea ZU TV. Dan Voiculescu a reacționat din închisoare la anunțul Fiscului și spune că banii pentru construirea celor 3 imobile nu sunt de la ICA.

”Vad cum unii se bucura ca vor fi vandute cladirile confiscate. Acestora doresc sa le spun ca sentimentele lor de ura si invidie le vor fi fatale. Ii vor autodistruge. Imi pare rau pentru ei.

Citeste si: ANAF îl execută pe Voiculescu! Câţi bani vrea statul pe cele mai importante imobile ale familiei Voiculescu

In ceea ce priveste confiscarea, celor de buna credinta le spun ca aceste cladiri au fost construite cu mult inainte de privatizare, cu autorizatii de construire legale si cu bani proveniti din credite bancare fara nicio legatura cu ICA.

Sa lasam justitia din Romania si din UE sa faca lumina.”, a scris Voiculescu pe blogul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ