NOU CANDIDAT la Primăria Capitalei: Daniel Fenechiu, preşedintele Partidului Naţional Democrat

| 24 sep, 18:35

Preşedintele Partidului National Democrat (PND), Daniel Fenechiu, şi-a anunţat intenţia de a candida pentru Primăria Municipiului Bucureşti.

"Vreau să candidez la Primăria Municipiului Bucureşti. Cred că doar un avocat poate să facă lumină în tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii zece ani în Bucureşti şi acesta este principalul motiv pentru care candidez: vreau să fac dreptate în Bucureşti, pentru bucureşteni", a declarat Daniel Fenechiu, potrivit unui comunicat de presă.

El a precizat că va adresa forurilor de conducere ale PND o solicitare formală pentru a primi sprijinul deplin al partidului pe care l-a înfiinţat. 

Daniel Fenechiu, avocat specializat în drept penal, cu o experienţă profesională de aproape 20 ani, spune că a început să lucreze la 'rechizitoriul' modului în care a fost administrată Capitala în ultimii 10 ani. 

"Lucrăm deja la rechizitoriul jafului Bucureştiului şi în momentul în care îl vom termina îl vom face public, pentru ca fiecare bucureştean, biciclist sau şofer, angajat sau şomer, patron de afacere mare sau mică, tânăr, bătrân, femeie sau adolescent să ştie cine, cum şi cu cât i-a greşit în aceşti ani. Iar la final, cu ajutorul echipei mele, pe care o voi prezenta la momentul potrivit, şi al cetăţenilor municipiului Bucureşti să facem procesul public al administraţiei Capitalei", a adăugat Daniel Fenechiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ