GABRIELA FIREA, decizie RADICALĂ! TRAIAN BĂSESCU este fericit

| 24 sep, 09:31

Senatoarea PSD Gabriel Firea a acceptat să meargă la mediator în scandalul cu fostul preşedinte Traian Băsescu. Traian Băsescu ceruse medierea, după ce procurorii au schimbat încadrarea de la şantaj la ameninţare în acest dosar.

Din primele informaţii, prima întâlnire va avea loc miercurea viitoare. La această întâlnire va participa partea vătămată, Gabriela Firea, şi avocatul ei, Lucian Bolcaş, care vor discuita cu negociatorul condiţiile unei posibile împăcări.

Traian Băsescu a decis să deschidă o procedură de mediere, după ce a văzut-o pe Gabriela Firea la televizor, spunând că fostul şef al statului nici măcar nu şi-a prezentat scuze.

Citeste si: Traian Băsescu: Avem ambasador nou, avem președinte nou și prim-ministru incompetent! Deci avem trei belele pe cap

A luat această declaraţia a senatoarei PSD Gabriela Firea ca pe o posibilitate de împăcare. Aşa că s-a prezentat la mediator şi a deschis această procedură.

Mediatorul l-a contactat deja pe avocatul lui Firea, Lucian Bolcaş, în vederea unei posibile împăcări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ