Traian Băsescu, despre demisia lui Victor Ponta: Soluţia este la Klaus Iohannis

| 18 sep, 18:28

Traian Băsescu a declarat, vineri, că este de acord cu ideea că Victor Ponta ar trebui să plece din fruntea Guvernului, dar a arătat că actualul premier "nu este propriul lui stâpân acum".

Demisia lui Victor Ponta este cerută tot mai insistent de către toți actorii politici. Fostul președinte consideră că Ponta este "blocat în interesele PSD", iar singura soluţie e la preşedintele Klaus Iohannis.

Citește și:  Klaus Iohannis, despre Victor Ponta: Cea mai simplă soluţie ar fi cu siguranţă demisia

"Că ar fi cazul sî plece, ar fi... Marea problema este că Victor Ponta nu este propriul lui stăpân acum. El este blocat în interesele PSD, iar singura soluţie, după părerea mea, aşa cum au evoluat lucrurile ca Victor Ponta să demisioneze este dacă PSD ar primi o garanţie de la preşedintele Iohannis că vor desemna tot un premier  PSD. Nu văd altă solutie", a spus fostul preşedinte.

Întrebat dacă soluţia e în mâinile lui Iohannis, Băsescu a reăspuns: "eu aşa cred."

Victor Ponta a fost trimis, joi, în judecată de DNA, în Dosarul Turceni Rovinari. Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia, însă Victor Ponta a răspuns printr-un atac la procurorul de caz.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ