PNL vrea să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta

| 18 sep, 16:50

Partidul National Liberal va depune, luni, 21 septembrie, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, potrivit unor surse politice citate de România TV.

Liberalii  intenţionează să depună luni la Parlament moţiunea de cenzură. Discuţiile în acest sens au avut loc în cadrul Colegiul Director Naţional al PNL, care este în desfăşurare la Poiana Braşov.

Ultima moţiune de cenzură depusă de opoziţie a fost respinsă în Parlament pe data de 12 iunie. Moţiunea a înregistrat 194 de voturi "pentru" (în condiţiile în care erau necesare 278 de voturi pentru adoptare), 13 voturi  "împotrivă", iar 7 voturi au fost  nulate.

Citeşte şi:  DNA îl reclamă pe Victor Ponta la CSM: Declaraţiile lui subminează activitatea procurorilor

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Ploiești, că nu crede că o viitoare moțiune de cenzură a PNL ar avea șanse să treacă, afirmând că un astfel de demers nu poate genera schimbarea din funcție a premierului Victor Ponta.

"Nu cred că are șanse (moțiunea de cenzură — n.r.). Nu e o noutate că PNL anunță o moțiune de cenzură (...) Nu moțiunea de cenzură a PNL poate să genereze sau nu o schimbare a lui Victor Ponta", a declarat Dragnea, răspunzând unor întrebări.

Totodată, Dragnea a arătat că PSD dorește să rămână la guvernare, punctând că aceasta este cea mai complicată situație pe care a traversat-o partidul într-o perioadă de guvernare.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ