Socrul lui Mihail Bălăşescu a fost găsit SPÂNZURAT în munţi! Poliţiştii au rămas şocaţi când au văzut ce avea la el

| 18 sep, 23:29

Presupusul criminal al politicianului Mihail Bălăşescu a fost găsit mort, vineri, în munţii Bucegi, în apropiere de cabana Babele. Din primele cercetări reiese că Adrian Epaminonda Burchel s-a sinucis, el fiind găsit spânzurat, într-un copac, informează România TV.

Trupul bărbatului de 55 de ani, socrul politicianului Mihail Bălăşescu, a fost coborât cu greu din munţi. A fost găsit spânzurat pe un traseu pe Jepii Mici, spre Babele. Câţiva turişti care s-au abătut de la traseu au găsit cadavrul şi au sunat la 112. Lângă el, oamenii legii au găsit şi un pistol, dar şi o cruce din lemn pe care şi-ar fi făcut-o singur.

"Am intervenit pentru scoaterea unui cadavru. Este vorba despre un bărbat în jur de 55 ani, găsit spânzurat. L-au găsit doi turişti pe brâul Răducu, un teren accidentat. S-a abătut de la traseul turistic marcat şi a intrat în traseul de alpinist

Bănuim că a supravieţuit câteva zile acolo. Am găsit un culcuş şi câteva obiecte personale", a declarat un salvamontist.  Acesta a precizat că lângă cadavru se afla o cruce din lemn, cel mai probabil făcută de bărbat.

Anchetatorii bănuiesc că bărbatul s-ar fi sinucis în urmă cu două săptămâni. De alftel, ipoteza sinuciderii a fost luată în calcul în urmă cu câteva zile, atunci când pe traseul dintre Buşteni şi Babele a fost găsit abandonat si autoturismul bărbatului.

La baza muntelui, cadavrul a fost preluat de Institutul de Medicină legală şi dus la autopsie.

Maşina condusă de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, principalul suspect în cazul uciderii acestuia, fusese găsită abandonată, luni dimineaţă, într-o parcare din Buşteni, potrivit România TV. Maşina se afla parcată de trei zile pe strada Telecabinei din Buşteni şi avea roţile din spate dezumflate.

Autoturismul folosit de George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, îi aparţinea acestuia din urmă, revenindu-i în urma partajului.

Avocata care l-a reprezentat pe Mihail Bălăşescu în procesul de partaj susţine că fostul secretar adjunct al PNL depusese mai multe plângeri la Poliţie împotriva fostei sale soţii şi a rudelor acesteia, care l-ar fi urmărit.

Mihail Bălăşescu, fost secretar general al PNL, a fost găsit mort pe 4 septembrie, în casa fostului socru, care a fost şi principalul suspect al anchetatorilor, mai ales că el ar fi lăsat un bilet unui apropiat în care mărturisea crima şi a transmis că "de mine nu se va mai auzi niciodată".

Citeste mai mult pe RTV.NET

Tag-uri: mihail balasescu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ