Gorghiu: Le cer lui Oprea și Dragnea să-i retragă sprijinul politic premierului Ponta

| 17 sep, 15:04

Copreședintele PNL Alina Gorghiu le solicită președintelui UNPR, Gabriel Oprea, și președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, să se disocieze de "un prim-ministru trimis în judecată pentru fapte de corupție" și să-i retragă sprijinul politic lui Victor Ponta.

"Le cer astăzi domnilor Oprea și Dragnea să se disocieze de un prim-ministru trimis în judecată pentru fapte de corupție și să-i retragă sprijinul politic care îl menține în funcție. Fiecare zi fără demisia solicitată de Opoziție lui Victor Ponta din fruntea Guvernului este responsabilitatea exclusivă a celor doi lideri ai coaliției", precizează Gorghiu, într-un comunicat remis joi.

Potrivit liderului liberal, este momentul în care liderii formațiunilor care susțin Guvernul Ponta "trebuie să facă o opțiune fermă prin care interesul public să fie pus înaintea interesului de partid".

"De mai bine de o sută de zile domnul președinte al UNPR Gabriel Oprea și domnul președinte al PSD Liviu Dragnea pretind că problemele penale ale domnului Ponta nu ne afectează nici în raport cu mediul de afaceri din România, nici în raport cu cetățenii onești care cred în principiile și valorile unui stat de drept, nici în raport cu partenerii internaționali", a adăugat Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată de procurorii DNA în dosarul Rovinari-Turceni.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis joi, Victor Ponta a fost deferit justiției pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor, fapte săvârșite în calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat ''Ponta Victor-Viorel''.

Citeşte şi: Premierul Victor Ponta, trimis în judecată de DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 sep, 10:27
STALIN
CHIOAMBA LU SASIU,SI AZVOCATA EXCROACA
ITI CER CA IN 666 DE ZILE SA DISPARETI TOTI HOTI PELELELISTI SI CANALIILE,TOT
HOATE PERDELISTE CU PUSCARIASII;ZBLAGA,IOHANIS 6 CASE,ORB-AN,CHIUARU SI
ALTI GOLANI SI CURVA,CU TINE PRIMA.VA ASTEPTAM IN GROPILE STALINGRADULUI=PELELISTI SI PERDELISTI SI SASILA PERDOIU IDIOTUL
17 sep, 20:02
liviuioan
- MARTOR- fara clondirul de tuica
Distinsa si neatinsa < domnisoara > sa spuna ea cu gurita ei daca in Judetul IASI--Municipiul Pascani- A ARBITRAT formatia--SCUDAS PASCANI--acum retrogradata si daca a --TRANTIT MECIUL , ea , facand parte din -CONSILIUL DE ADMINISTRATIE . Poate-si aduce aminte ( dupa un pahar de tuica ) , unde este el--MUNICIPIUL asta , daca nu , poate TASE de SISESTI .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ