Andreea Paul: Mulţi cred despre Gabriel Oprea că poate să fie un premier bun al României

| 17 sep, 23:20

Prim-vicepreşedintele PNL, Andreea Paul, a declarat, joi, că există multe voci care spun despre Gabriel Oprea că poate să fie un premier bun şi că "în politică este bine să nu excluzi pe nimeni".

"Gabriel Oprea .. multi cred ca poate sa fie un premier bun al Romaniei si am avut putini premieri buni ai Romaniei. Vom vedea. Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR. Deci e nevoie de acest parteneriat, cu UNPR si nu numai. Discutia legata insa de premier ... (...) In politica e bine sa nu excluzi pe nimeni, mai ales cand esti in goana pentru a construi majoritate parlamentara", a declarat Andreea Paul, potrivit hotnews.ro.

Citeşte şi:  Liviu Dragnea: O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate să pună partidul într-o situație dificilă

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat ca nu este interesat de functia de premier, chiar daca ar fi o varianta de luat in calcul.

"Premier? Nu, vreau sa va spun ca poate as reprezenta o solutie, acolo unde sunt intotdeauna aduc un pic de siguranta, sunt un om serios. Să ştiţi că în toate guvernele în care am fost ne-am ţinut de cuvânt. În guvernul în care sunt acum, premier e Ponta. E un prim-ministru bun care îşi face datoria şi eu îl susţin pe Ponta. Caut să fiu serios şi caut pe domeniul securităţii, aici sunt bun", a spus Gabriel Oprea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ