Gabriel Oprea: UNPR vrea un scor electoral de minim 10%

| 19 sep, 15:02

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, s-a întâlnit sâmbătă cu liderii organizațiilor din Neamț, Suceava, Iași, Botoșani, Vaslui, Bacău și cu parlamentarii partidului din aceste județe.

"Cei prezenți au subliniat faptul că se înregistrează un aflux al celor care se înscriu în UNPR, iar situația este foarte bună și în ceea ce privește înființarea de noi organizații până la nivel de sate. S-au purtat, totodată, discuții pe chestiuni tehnice, de organizare, specifice fiecărui județ și s-a analizat activitatea organizațiilor de seniori, femei, tineri și studenți, cu scopul adoptării măsurilor menite să crească responsabilitatea pentru fiecare categorie de membri", precizează comunicatul UNPR.

De asemenea, au fost dezbătute cele cinci teme majore ale Planului Politic Național al UNPR: renașterea națională, funcționarea statului, rolul României în lume, funcționarea economiei, noul stat social.

Pentru alegerile de anul viitor, organizațiile din regiunea I Nord-Est au ca țintă un scor electoral de minimum 10%.

"Am spus mereu și am dovedit că UNPR este partidul interesului național. Iar interesul național înseamnă siguranță și prosperitate pentru România. Când vorbim despre siguranță, ne referim la siguranța publică, la siguranța locului de muncă, la siguranța zilei de mâine, dar și la siguranța și securitatea României. Când vorbim despre prosperitate, ne referim la prosperitatea țării, dar și a fiecărei familii în parte. Acesta este fundamentul UNPR, acesta este mesajul care trebuie să ajungă în fiecare organizație, la fiecare membru. Acestea sunt principiile care identifică UNPR în conștiința românilor", a transmis Gabriel Oprea.

Participanții la reuniune au mai discutat despre îndeplinirea obiectivelor de ordin economic și social, precum și proiectele de dezvoltare pentru zona Moldovei.

În cadrul întâlnirii a fost prezentată o situație privind fuziunea prin absorbție a PPDD, la nivelul organizațiilor UNPR.


Tag-uri: Gabriel Oprea, UNPR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 sep, 23:25
liviuioan
--- LISTELE---
Sa notam- ZIUA- poate citeste si domnul -GENERAL , acum cand are multe si gingase oferte . 2016-- anul fara--SOLUTII IMORALE si MAFII PERSONALE-- 1 ; lista PSD ( daca ies din cercul tradarii ) -- 2 ; lista PNL ( scrisa la PALAT )--3 ;lista -CARUTA cu COVILTIR ( noul PPPPEDDbasescu ) - 4 ; ALDE , singurul partid liberal , 5; UNPR--daca nu tradeaza ( poate obtine locul 3 cu 10-11 % )

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ