Ministrul Transporturilor, luat la ÎNTREBĂRI de senatorii PSD şi UDMR

| 15 sep, 16:23

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, se confruntă azi cu o moțiune simplă în plenul Senatului. Înainte de a se bate cu Opoziția, Matache și-a înfruntat propriii colegi de la PSD.

Într-o ședință a grupului PSD de la Senat, ministrul a venit să vorbească cu senatorii PSD și UNPR despre proiectele pe infrastructură.

Iulian Matache a fost uimit in momentul in care senatorii PSD și UNPR l-au luat la intrebari cerându-i socoteală despre proiectele ministerului Transporturilor din teritoriu care nu sunt finalizate, nu sunt finanțate sau, pur și simplu, au fost lăsate de izbeliște. Ei i-au reproșat ministrului că prin ceea ce face strică imaginea partidului și că toate costurile de imagine le vor deconta ei, anul viitor, în alegerile locale și parlamentare.

Citeste si: Gabriel Oprea acuză: Mi se pune PIEDICĂ pentru că am ajuns pe locul 3 la încredere

Scandalul a fost atât de mare încât președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat să vină la ședința de grup pentru a potoli spiritele.

Cei mai guralivi au fost senatorii din județele din sudul țării. Ministrul le-a raspuns ca, din punctul lui de vedere, ministerul se ocupa tehnic de proiectele deja existente.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ