Traian Băsescu a anunţat când se va înscrie în PMP

| 13 sep, 14:09

Traian Băsescu şi-a declarat decizia ca, în perioada imediat următoare, să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară. El spune că este nevoie de un partid puternic de opoziţie, în condiţiile în care liberalii sunt foarte puţin vizibili.

Traian Băsescu a declarat duminică, la Târgu-Jiu, că "la sfârşitul acestei luni sau în prima decadă a lunii octombrie" se va înscrie în Partidul Mişcarea Populară, el susţinând că îşi pune "toată nădejdea şi energia" în reuşita acestei formaţiuni în a ajunge un partid de opoziţie puternic.

Băsescu a participat la întâlnirea zonală a PMP sud-vest Oltenia, unde le-a vorbit celor câteva sute de delegaţi prezenţi din Mehedinţi, Olt, Gorj, Dolj şi Vâlcea despre obiectivele partidului.

"Suntem la început de construcţie a unui partid nou, care nu este dispus la compromisuri. Este, cred eu, partidul viitorului. Mă uit că PSD este pe punctul de a-şi atinge visul de aur, liniştea. Opoziţia liberală este atât de binevoitoare cu PSD încât cred că ei înşişi, aceste aşa-zise mari partide, ne-au făcut o invitaţie, aceea de a fi un partid de opoziţie puternic şi care să tindă să ajungă la putere după alegerile din 2016 din toamnă. Convingerea mea este că, dacă vom fi consecvenţi cu principiile care au fost deja transmise către teritoriu în privinţa selectării oamenilor pentru alegerile locale, funcţii de consilieri şi primari, pentru alegerile legislative în votul pe listă, în aceste condiţii am convingerea că Partidul Mişcarea Populară va reuşi. (...) Îmi pare rău că după terminarea mandatului nu am lăsat şi o moştenire politică, un partid care să reprezinte viitorul pentru România. De aceea îmi pun toată nădejdea şi energia în reuşita acestui partid în care, către sfârşitul lunii sau în prima decadă a lunii octombrie, mă voi înscrie şi eu", a precizat Traian Băsescu, citat de Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 sep, 07:49
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oerta de lucru ! Oferim curs GRATUIT si compet de instruire! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a NU renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time.Oferim si cerem seriozitate.Alte detalii dupa ce trimiteti”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ