BOMBA ANULUI! Robert Turcescu candidează la primărie

| 12 oct, 13:08

De mai bine de o sǎptǎmânǎ cârcotaşii politicieni din Argeş au aruncat pe piaţǎ ceea ce ar putea fi bomba anului: Robert Turcescu va candida la pimǎria Piteşti. Informaţia ar putea avea câteva urme de veridicitate, mai ales dacǎ ne amintim cǎ şi prin 2011 numele jurnalistului figura pe o potenţiala listǎ de candidaţi a PDL, condus pe atunci de Mircea Andrei.

Mai mult, zilele trecute, dupǎ înscrierea in PMP a fostului presedinte Traian Bǎsescu – printre puţinii politicieni din primul eşalon cu care Turcescu a avut o relaţie forte bunǎ, câţiva lideri politici din Argeş au speculat cǎ jurnalistul ar putea candida în numele PMP. De asemenea, unii politicieni PNL cred cǎ în Argeş vom asista la o fuziune între PMP şi nou înfiinţatul partid al lui Mircea Andrei, de aici şi varianta 2015 cu candidatura cunoscutului ziarist .

Contactat ziarulprofit.ro, Robert Turcescu a spus cǎ este doar un zvon şi a evitat sǎ spunǎ dacǎ s-ar implica sau nu în viaţa politicǎ a Argeşului.

Dincolo de aceste zvonuri, trebuie orecizat ca promovarea in spatiul public a unor nume cu mare notorietate ca fiind candidatii unui partid este o tactica veche in politica de oriunde, prin aceasta incercandu-se testarea impactului acelui nume si fortarea includerii sale in sondajele inerente care preced o campanie electorala importanta.

Citește și: Turcescu scoate la lumină cel mai întunecat SECRET al lui CTP. Documentul care îl ÎNGROAPĂ pe cel mai reputat ziarist român

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ