Dragnea: Relaţia dintre PSD şi UNPR trebuie clarificată. Vom discuta la Congres despre politica de alianţe

| 15 sep, 15:13

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că la Congresul extraordinar al formaţiunii se va discuta "serios despre politica de alianţe a partidului" şi că relaţia cu UNPR trebuie clarificată, potrivit Agerpres.

"La Congres vom discuta serios despre politica de alianţe a partidului pentru anul 2016. Cred că trebuie să ne clarificăm poziţia noastră, trebuie să ne stabilim exact care este politica de alianţe. Cred că relaţia dintre PSD şi UNPR trebuie clarificată. Din partea noastră, din partea mea, există dorinţa de a avea o colaborare strânsă şi eventual de a merge pe liste comune. Sper ca şi din partea UNPR să fie această dorinţă şi după Congres, dacă cele două partide hotărăsc asta, trebuie să începem să finalizăm rapid negocierile pentru candidaturile comune", a spus Dragnea la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a adăugat că din teritoriu există semnale că filialele PSD vor să se clarifice într-un timp rezonabil dacă PSD şi UNPR merg împreună la alegeri. 

"Nu cred că UNPR nu va dori asta (n.r. - să participe la alegeri pe liste comune cu PSD). Este un partener de încredere, Gabriel Oprea este un om de încredere, serios, avem toate premisele, din punctul meu de vedere, pentru a încerca să construim o stângă şi mai puternică, cu o doctrină şi o ideologie foarte bine conturate ţinând cont de statutul şi principiile fiecărui partid", a menţionat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ