Liviu Dragnea: Gabriel Oprea poate fi un premier bun, dar PSD nu poate rămâne într-un guvern în care nu stabileşte premierul

| 18 sep, 08:11

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara la B1 TV că Gabriel Oprea ar putea fi un prim-ministru bun, referindu-se la situația în care vicepremierul ar putea prelua conducerea Exectivului, dacă Victor Ponta și-ar da demisia.

PSD nu poate face parte dintr-un guvern în care premierul nu este dat de social-democraţi, a subliniat, însă, Dragnea.

"Gabriel Oprea cred că poate să facă faţă funcţiei de prim-ministru. Părerea mea este că poate fi un prim-ministru bun, dar PSD nu poate rămâne într-un guvern în care premierul nu este dat de partidul nostru. Din punct de vedere politic nu se poate", a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a mai declarat că, în ipoteza în care Victor Ponta decide să-şi dea demisia, lucru de care, personal nu este deloc convins, PSD nu are nicio înţelegere făcută cu PNL, ci se va discuta în coaliţie această situaţie.

"Preşedintele Iohannis nu a spus aşa ceva, că premierul rămâne la PSD, preşedintele are dreptul constituţional să desemneze un candidat pentru funcţia de premier, eu ştiu că până acum Iohannis a vorbit despre dorinţa lui de a avea un guvern PNL”, a mai spus Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ