Senatorul Daniel Savu va candida la şefia PSD

| 18 sep, 20:06

Senatorul Daniel Savu a anunţat, vineri, că va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD, la Congresul extraordinar din 11 octombrie. Liviu Dragnea este aşteptat să anunţe săptămâna viitoare dacă va intra în cursa pentru şefia partidului.

Senatorul prahovean Daniel Savu a anuntat, vineri, ca intentioneaza sa candideze pentru functia de presedinte al PSD, aratand ca a fost incurajat in acest sens de mai multi colegi din tara.

"Sunt primul care mi-am anuntat candidatura pentru Congresul din 11 octombrie anul acesta. Dupa ce am anuntat candidatura pentru Primaria Ploiesti, foarte multi colegi din tara m-au sunat (...) si m-au incurajat sa continuu pe drumul asta si chiar ei mi-au propus sa ma inscriu si in competitia nationala. Eu cred in democratia interna din partid, sa fie cat mai multi candidati ca sa aiba oamenii din ce sa aleaga", a declarat Savu, dupa Conferinta judeteana de alegeri a PSD Prahova, citat de Agerpres.

Citește și:   Liviu Dragnea: În cel mult o săptămână voi anunţa dacă candidez şefia PSD

Initial, Savu a intrat oficial in cursa pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD, dar in timpul conferintei de alegeri el a anuntat ca se retrage din aceasta competitie si ca va intra in cea pentru functia de presedinte al partidului la nivel national.

"Renunț în a candida pentru președinția PSD Prahova. Vreau să candidez pentru președinția PSD național, pentru PSD România", a spus Savu.

Daniel Savu este membru in Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. In perioada 1992-1999 a fost ofiter SRI. In 2008 a absolvit Academia Nationala de Informatii.

Parlamentarul prahovean va intra în luptă directă cu Liviu Dragnea, preşedinte interimar al PSD, creditat, în prezent, cu cele mai mari şanse de a prelua definitiv conducerea partidului după demisia lui Victor Ponta.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara, că în cel mult o săptămână va anunța dacă va candida la funcția de președinte al partidului.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ