Liviu Dragnea: O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate să pună partidul într-o situație dificilă

| 17 sep, 22:44

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că PSD vrea să rămână la guvernare, precizând totodată că nu a vorbit cu Victor Ponta.

”Este o decizie cu consecințe serioase atât asupra partidului, cât și asupra guvernării. PSD, în mod firesc, își dorește să rămână la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate să pună partidul într-o situație dificilă în sensul că nu avem nicio garanație că președintele Iohannis va nominaliza o persoană de la PSD”, a declarat Liviu Dragnea, la B1.

Citeşte şi: Premierul Victor Ponta, trimis în judecată de DNA. Reacţia lui Ponta UPDATE

”Voi avea o discuții și cu Victor Ponta și cu Guvernul. Nu sunt semne că partidul nu l-ar susține în continuare. Dar cea mai importantă este decizia lui. Eu nu am vorbit azi cu Victor Ponta. Cred că e important pentru el să-și pună ordine în gânduri. Eu sprijin interesul partidului, interesul partidului e să rămână la guvernare. Este un interes legitim. Acțiunea, și a mea, și a colegilor din partid, va fi în acest sens. Opinia generală este că nu vrem să riscăm ca PSD să iasă de la guvernare. Vrem ca PSD să rămână la guvernare până la alegerile parlamenatre de anul viitor”, a mai spus liderul interimar al PSD.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ