Dragnea: Personal, eu îl susțin în continuare pe Victor Ponta

| 18 sep, 13:05

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Ploiești, că îl susține în continuare pe premierul Victor Ponta, precizând că situația acestuia va fi discutată în cadrul partidului și a coaliției de guvernământ.

"PSD susține în continuare rămânerea la guvernare și o să discutăm și cu colegii din coaliție și din partid despre această situație. (...) Nu discutăm despre susținerea sau nu a unui primar de comună", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a arătat că îl susține în continuare pe premierul Victor Ponta și crede că și partidul o va face.

"Eu, personal, îl susțin în continuare pe Victor Ponta, dar trebuie să discutăm serios în partid.(...) Vom discuta (n.r. — la Comitetul Executiv) și despre situația în care se găsește prim-ministrul și cred că partidul îl va susține în continuare", a arătat Dragnea.

Acesta a afirmat, răspunzând unor întrebări, că situația creată de trimiterea în judecată a lui Victor Ponta este "una foarte grea".

"E o situația foarte grea pentru că sunt consecințe foarte importante și pentru partid și pentru stabilitatea guvernamentală și pentru țară", a arătat Dragnea.

Liderul social democraților participă vineri la conferința județeană a PSD Prahova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 sep, 14:12
MARX SI ENGELS,COMUNISTII
BRAVO BARBATE ADEVARAT,NU CURVA,CA LIBELALII
PSDEULE DAT I LECTII DE MORALA SI PATRIOTISM.NU LASATI ROMANIA IN MANA
CRIMINALILOR SI HOTILOR DE PENELISTI SI PEDELISTI.AU NENOROCIT TARA IN 25
DE ANI.LA JILAVA CU TOTI LENELISTII SI PEDELISTI SI MUISTII POPULA=PMP=CURVEA SI BASINESCU.JOS,JOHANIS,GORGONA,PERDOIU,ZBLAGA
TRAIASCA ROMANIA MARE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ