Klaus Iohannis, despre Victor Ponta: Cea mai simplă soluţie ar fi cu siguranţă demisia

| 17 sep, 14:15

Klaus Iohannis i-a cerut din nou demisia lui Victor Ponta, după ce a aflat, în timpul şedinţei CSAT, că premierul a fost trimis în judecată de DNA, în dosarul Dan Şova - Complexele Energetice Rovinari şi Turceni.

Klaus Iohannis, după şedinţa CSAT:

"În timpul CSAT, pe media a apărut o știre pe care vreau s-o comentez foarte pe scurt. Mă refer la trimiterea în judecată a primului-ministru în dosarul în care e acuzat de anumite fapte penale. Situația, după părerea mea, e din ce în ce mai problematică pentru primul-ministru, e din ce în ce mai problematică pentru Guvern și din ce în ce mai problematică pentru PSD, dar trebuie să recunoaștem că imaginea României are foarte mult de suferit de pe urma acestei chestiuni. Sper să se analizeze situația cu toată răspunderea și cei care pot veni cu soluții să vină cu soluții. Părerea mea nu s-a schimbat, cea mai simplă soluție ar fi cu siguranță cea pe care am propus-o și în iunie", a spus Iohannis, într-o declarație de presă la finalul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării".

Citeşte şi: BREAKING NEWS Premierul Victor Ponta, trimis în judecată de DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ