Criza refugiaților, discutată în ședința CSAT de astăzi

| 17 sep, 08:24

Şedinţa extraordinară a CSAT a fost programată pentru ca oficialii români să stabilească poziţia ţării noastre în privinţa crizei migranţilor.

După întâlnirea care va începe la ora 11:00, şeful statului va prezenta concluziile discuţiilor, într-o declaraţie de presă.

Până în acest moment, atât premierul, cât şi preşedintele au susţinut că ţara noastră îşi doreşte cote voluntare şi că România nu poate primi mai mult de 1785 de migranţi, de aproximativ trei ori mai puţin decât numărul cerut de Comisia Europeană.

Statele din Uniunea Europeană au poziţii diferite în privinţa cotelor de refugiaţi. O discuţie despre acest subiect a avut loc la începutul acestei săptămâni la Consiliul JAI, la care a participat vicepremierul Gabriel Oprea.

În 8 octombrie va mai avea loc o întâlnire a miniştrilor de Interne din Europa; dar o soluţie finală se va da la primul Consiliu European. Preşedintele Klaus Iohannis este cel care va susţine acolo poziţia României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 09:26
mariana
Cum sa castigi bani acasa! Avem pregatita o metoda excelenta prin care cu siguranta puteti sa va rotunjiti veniturile, fara batai de cap, fara sa recrutati oameni in retele, fara sefi, fara stres. Totul este verificat si extrem de serios. Trebuie acum doar sa solicitati mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ