Ponta, despre situaţia refugiaţilor: România nu aplică MĂSURI ANTIDEMOCRATICE

| 16 sep, 15:41

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că România nu este de acord cu măsuri antidemocratice, împotriva regulilor internaţionale, în ceea ce-i priveşte pe refugiaţi, şi nu va aplica astfel de metode, potrivit Agerpres.

Ponta a mai spus că se fac toate eforturile atât pe plan european, cât şi în ceea ce priveşte teritoriul naţional, pentru gestionarea situaţiei refugiaţilor care este, în opinia sa, "criza numărul unu" în acest moment în Europa.

"Toate instituţiile din România au o opinie coordonată vizavi de posibilităţile noastre actuale şi de poziţiile pe plan european. În acelaşi timp, spun foarte clar că România nu este de acord şi nu va aplica măsuri antidemocratice împotriva regulilor internaţionale - câini de pază, garduri electrificate şi armată. E o ruşine pentru Europa secolului XXI să recurgă la metode de acum 100 de ani şi cred că împreună, ca membri ai Uniunii Europene, putem să gestionăm o problemă uriaşă pentru care nimeni nu era pregătit", a precizat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ