Tăriceanu către Ponta: E dezordine în sală; am o rugăminte, propuneți-le colegilor să vină la audieri la Guvern

| 16 sep, 12:36

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a atras atenția, miercuri, că va suspenda ședința plenului comun al Parlamentului, acuzând "o dezordine generală în sală", provocată de dorința unora dintre parlamentari de a discuta cu premierul Victor Ponta, și l-a rugat pe acesta să ofere "audiențe" la Guvern.

"Am o rugăminte la dvs. Știu că după plecarea președintelui urmează în mod inevitabil un moment de destindere. Aș ruga atât membrii Guvernului să ia loc în bancă și să acorde audiențele la Guvern. Domnule prim-ministru, dacă îmi permiteți ... am o rugăminte: e o dezordine generală în sală, propuneți-le colegilor să vină la audieri la Guvern și rugați și membrii Guvernului să ia loc în bancă. Să știți că ridic ședința dacă nu se face liniște, îmi pare foarte rău. (...) Până nu luați loc în sală nu reiau conducerea lucrărilor", a spus Tăriceanu, în ședința plenului comun al Parlamentului în care președintele Klaus Iohannis și-a susținut punctul de vedere pe probleme de actualitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ