Tăriceanu: Actuala coaliție are tot interesul să susțină guvernul care este în funcție

| 21 sep, 14:41

Actuala coaliție are tot interesul să susțină guvernul care este în funcție, a declarat luni președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

"E un subiect politic important (n.r. trimiterea în judecată a premierului). Îl vom discuta astăzi în Coaliție. Coaliția nu are de ce să renunțe la actul de guvernare pentru că ceea ce pare din ce în ce mai evident este că se pune o presiune politică și (...) vedem că PNL încearcă să profite de acest lucru și cere demisia premierului, ceea ce capătă o conotație politică nedorită. Așadar eu cred că actuala coaliție are tot interesul să susțină guvernul care este în funcție în momentul de față și să mergem mai departe în așa fel încât să putem demonstra alegătorilor că ne-am dus la îndeplinire toate angajamentele pe care ni le-am luat la alegerile din 2012 și care într-o măsură semnificativă până în acest moment s-au realizat", a precizat Tăriceanu la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, fiecare dintre partidele coaliției are ce să demonstreze alegătorilor prin realizările sale.

"Dacă ne uităm la PSD, fără să vreau să vorbesc în numele lor, dar cred că refacerea puterii de cumpărare a cetățenilor, fie că vorbim de cei care sunt angajați în sectorul public, fie că vorbim de pensionari, s-a realizat într-o măsură foarte bună. Din punctul nostru de vedere, al liberalilor din ALDE, reușita promovării Codului fiscal, un Cod fiscal ultraliberal, este o contribuție pe care noi am adus-o pentru întreprinzători, pentru mediul de afaceri și sunt bucuros că am putut să facem acest lucru. Fiecare deci avem niște realizări cu care putem să ne ducem în fața alegătorilor noștri să le cerem încrederea din nou", a argumentat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 sep, 07:50
nic
Las ca vin ele alegerile...
Asa, asa taricene, sustineti-i pe PSD-isti si voi si oprea, ca va ardem noi la alegeri, asa cum v-am ars la prezidentiale!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ