DEZVĂLUIRI din dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu

| 30 sep, 23:21

Gelu Vişan, cel care declara în luna august că are informaţii că DNA va cere arestarea lui Călin Popescu Tăriceanu în dosarul M, a declarat, miercuri seara, la România TV că procurorii vor cere urmărirea penală a şefului Senatului. Vişan a făcut precizările după ce în presă au apărut documente din dosar în care apare şi numele lui Tăriceanu.

Secretarul general adjunct al PMP, Gelu Vişan, revine cu noi informaţii referitoare la Călin Popescu Tăriceanu.

După ce luju.ro a prezentat declaraţia unui martor din care reiese că mita din Dosarul Microsoft ajungea şi la Tăriceanu, Vişan a declarat că informaţiile sunt adevărate.

Citeste si: BOMBA anului! Tăriceanu și Teodorovici au fost MITUIȚI ... DECLARAȚIA unui martor în dosarul MICROSOFT

"Vorbeam despre dosarul M atunci. Da, este vorba despre dosarul Microsoft. Aveam informaţiile care au apărut astăzi pe luju.ro de acum o lună şi jumătate şi nu mi se pare normal ca un om politic să aibă acces la astfel de informaţii şi DNA-ul să ţină dosarul de un an de zile în sertar. Afirmaţiile pe care le-am făcut se vor proba, va fi cerere de urmărire penală după care va fi exact ceea ce am spus eu. Faptul că Tăriceanu a negat afirmaţiile mele îl pune într-o lumină delicată şi dificilă", a declarat Gelu Vişan, secretar general adjunct al PMP, la România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ