Cinci candidaţi de la PNL se bat pentru scaunul de primar general al Capitalei

| 20 sep, 16:21

Cinci candidaţi s-au înscris în competiţia internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Bucureşti: Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udrişte.

Anunţul a fost făcut, duminică, de către prim-vicepreşpedintele PNL Teodor Atanasiu. Întrebat dacă şi-a depus sau îşi va depune candidatura în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Bucureşti, Teodor Atanasiu a răspuns că nu a făcut acest lucru, precizând că sunt, în schimb, alţi cinci colegi de-ai săi care şi-au depus candidaturile.

"Nu mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti, dar avem colegi de partid care şi-au depus această candidatură. Noi avem un proces de selecţie internă a acestor candidaţi, un proces de selecţie care în luna noiembrie ne va da toate elementele pentru a lua decizia. Probabil pe la sfârşitul anului vom veni să ne prezentăm candidaţii", a spus Atanasiu, citat România TV.


Teodor Atanasiu, care este copreşedintele organizaţiei PNL Bucureşti, a spus că în competiţia internă din PNL sunt cinci candidaţi la Primăria generală a Capitalei şi 29 la celelalte primării de sector.

Întrebat cine sunt candidaţii pentru Primăria generală, Atanasiu i-a nominalizat pe Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udriște.

Gheorghe Udrişte este ultimul nume intrat în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Generală.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ