Olguța Vasilescu: Ponta, cel mai bun prim-ministru de după 1989. O mare mizerie ce i se întâmplă

| 21 sep, 12:26

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, a declarat, luni, că nu se pune problema ca PSD să propună ieșirea de la guvernare în ședința Comitetului Executiv Național al partidului și că e foarte bine dacă Liviu Dragnea candidează pentru funcția de președinte.

Întrebată dacă se pune problema ca în cadrul ședinței conducerii PSD să se propună ieșirea de la guvernare, Vasilescu a spus: "Nu cred că e posibil așa ceva".

Despre o eventuală înscriere a lui Dragnea în cursa pentru șefia PSD, primarul Craiovei a spus că este "foarte bine". "Cine să candideze? E vorba de forță politică aici, este vorba de cine a organizat până acum marile bătălii electorale, deci nu avem o problemă", a afirmat ea, înainte de începerea ședinței CExN al PSD.

Vasilescu a susținut totodată că i se pare "o mare mizerie ce i se întâmplă" lui Victor Ponta. "Este clar cel mai bun prim-ministru de după 1989. Să vii cu o prostie de acum 10 ani ca să schimbi guvernarea care funcționează bine, pentru că nu poți să o faci altfel, politic în Parlament, mi se pare o mare mizerie. Asta o să judece istoria", a declarat ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ